Cautare

1183 de rezultate pentru "lorenna muzica" (3.94 secunde)
Dar ce nu stie multa lume este ca pana si cei mai importanti oameni ai planetei ii plac pe nemti si le asculta muzica.
Lansarea albumului o sa fie insotita de o proiectie foto impreuna cu o discutie in prezenta catorva dintre detinatorii conacelor implicate in proiect si urmata de un concert de muzica clasica din cadrul Festivalului Sonoro.
In weekendul cu cele mai multe reduceri din an (22-24 noiembrie 2013), iubitorii de teatru, muzica si dans pot achizitiona online de pe www.BILETOO.ro bilete la toate evenimentele afisate, cu reduceri cuprinse intre 25% si 75%!
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
"Prieteni dragi, va ofer muzica si dragostea mea... ... Si pentru ca sunteti minunati, va voi da si mai multa muzica!
Claudia Ghitulescu a fost desemnata recent cea mai sexy cantareata de muzica populara! Ce nu se stie despre ea insa este faptul ca, desi e foarte tanara, a botezat pana acum 20 de copii, fini și nepoti.
Muzica trioului aduce combinatii sonore inedite prin compozitiile si sound-urile individuale ale membrilor grupului.
Printre celebritatile fermecate de vocea lui DULCE PONTES se numara scriitorul Paulo Coelho care a marturisit ca muzica ei "(...) te face sa simti nevoia sa o impartasesti cu cei pe care ii iubesti, dar si cu restul universului, tacut si intens, ce ne inconjoara".
Piese cunoscute, reprezentative pentru fanii genului, compozitii noi, extrase de pe recentul album Now What?!, toate impletite armonios cu solo-uri instrumentale impecabile, au reprezentat pentru cei prezenti o fascinanta calatorie in timp, un rezumat a peste patru decenii de muzica rock.
Fara a merge la extreme, SABOTAGE isi propune sa devina o "punte de legatura" intre diferite genuri de muzica precum punk si hardcore, ska si reggae rock, hip-hop sau metal, dar si un punct de intalnire pentru fanii acestor stiluri:
cui nu-i place muzica, cu siguranta ii va placea umorul si inteligenta lui Dan Teodorescu. ... Madrigalul pune muzica pe suflet, trupa TAXI pune textele pe rana, nu ca sa doara, ci ca sa vindece.
Am lasat special la urma contributia "hipnotica" a celor de la trupa Sensor impreuna cu Mara (voce), care au compus si interpretat live mai mult de o ora de muzica originala cu inflexiuni tribalece a tinut intreaga sala in ritmul Saharei.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, din Bistrita-Nasaud, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro , www.Myticket.ro, www.Bilete.ro, www.Biletoo.ro si www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu si la Palatul National al Copiilor).
stilul celebritatilor din muzica internationala precum: ... Se spune ca femeia este personaj fascinant, motiv pentru care ea a devenit Centrul Universului si a inspirat marii artisti in operele lor de arta, in muzica, in pictura, sculptura si in cuvinte, iar barbatul este dependent de acest Univers.
Sorina Barbu, profesor de muzica, i-a incantat pe copii cu jocurile pe muzica in limba engleza, pe tot parcursul calatoriei spre Ploiesti.
In putinele interviuri pe care le-a acordat, tanara, a carei varsta exacta n-o cunoaste nimeni, vorbeste mai mult despre muzica sa, preferand sa nu aminteasca nimic despre viata personala.
"Asgard", noua piesa Phoenix, pe muzica lui Nicu Covaci si versurile lui Paul Jellis, va putea fi ascultata de fani, live, pe 13 Iunie, in clubul Republic, din Centrul Vechi al Capitalei, pana atunci, admiratorii legendarei trupe avand ocazia sa urmareasca acest clip la youtube.com/watch?v=E639KlfQo48 Interpretare Phoenix 2014:
Pe 20 iunie 2014, de la ora 20.00, fanii se vor bucura de cele mai mari hituri Jethro Tull, cantate de cel mai cunoscut flautist din muzica rock!
Cel mai nou single al trupei a luat nastere in studiourile Full Boss, iar la creatie au participat Magic Juice (muzica), Jacques Yolo (text) si liderul Gipsy Casual, Mihai (muzica).
google-analytics.com